Медик, лікарка-інфекціоністка Чернівецької обласної клінічної лікарні Ольга Кобевко розкритикувала обласну владу Буковини через урочисті заходи з нагоди відкриття амбулаторій, до яких в період карантину залучають дітей.

Про це Ольга Кобевко розповіла у своєму відеозверненні у Facebook.

Лікарка висловила незгоду з окремими рішеннями обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка встановлює обмеження щодо карантину на Буковині.

"У нас при закритому спортзалі відкритий ресторан. При закритих дитсадках і школах – у нас відкриті ринки і нічні клуби. Я не можу зрозуміти вибірковості та вибіркового карантину. І коли губернатор виступає, закликає бути свідомими і бути обережними, в цей час відкривається амбулаторія в якомусь селі, де знов, за традицією радянських часів, зганяються діти. Можливо, вони скажуть, що це було на відкритому повітрі. Але дійсно це був збір великої групи людей", – говорить Ольга.

"Невже зараз вам, в ОДА, потрібно проводити оці пафосні відкриття амбулаторій? Це – звичайна амбулаторія. Це не повинно бути для нас святом. Це – норма, в якій ми повинні жити", – додає Ольга Кобевко.

"Не потрібно з цього робити свята, тим більше тоді, коли ми переходимо у "помаранчеву" зону через великий приріст", – сказала медик.

Раніше портал "Знай.ua" писав 5 годин возили на швидкій - на Тернопільщині пацієнта з пневмонією відмовлялися приймати лікарні

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський відповів на страхи українців про кондиціонери: "Джерелом бактерій може стати..."

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що COVID-19 діє вибірково: дослідники з'ясували, які органи уражаються при зараженні