65 років, ювілейна річниця весілля – Залізне Весілля.

Ця річниця – досить рідкісна подія, яка свідчить про міцність сімейних уз. Розповідає Ніжин City.

Лариса Іванівна - енергійна, активна, працелюбна жінка. Ще з юних літ вирішила присвятити себе служінню людям. Вона - гарна господиня, мама, дружина, подруга, сусідка. Ніжинці її знають як активного громадського діяча, депутата міської ради чотирьох скликань ( з 1991 по 2006 рр.) Завжди і добрим словом, і ділом допоможе. Вона сучасна й моторна жінка. Така, що й молодь може по-доброму позаздрити.

По закінченні школи Лариса Іванівна зустрічає, за її словами, гарного парубка з Мигалівки Григорія, який щойно прийшов з армії.

«Високий, красивий, і надійний - пригадує Лариса Іванівна перші враження від знайомства з майбутнім чоловіком.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Після року знайомства 14 серпня 1955 - го молода пара побралася.

"Весілля гучного у нас не було. Не було ні білої сукні, ні фати. 14 серпня пішли та зареєстрували шлюб. Опісля повідомили батьків", -далі ділиться спогадами жінка.

У 1956 році в подружжя Бакумовичів народилася донечка Тетяна. Жили у свекрушиній маленькій хатинці. Трудилися, мріяли мати власне житло. Тож розпочали будівництво будинку, який згодом і звели.

Лариса Іванівна молода душею і старіти у неї часу немає. Слідкує за собою, багато ходить пішки , все життя на роботу - на велосипеді, їздить на ньому і до сих пір. Була спортсменкою, в молодості займалася бігом, мала 1 розряд з лижного спорту. Про хвороби говорити не любить.

Григорій Дмитрович працював на Ніжинському консервному комбінаті, звідти пішов на заслужений відпочинок. У нього багато почесних грамот, мав шану від колег, його портрет завжди був на дошці пошани.

«Потрібно поступатися один одному. Дослухатися ,а коли бува й посварилися, то не тримати зла. А рецепт щасливого родинного життя простий — треба кохати та поважати одне одного. Лише тоді сім’я буде міцною, як залізо.», - ділиться подружжя секретом подружнього довголіття.

«По-перше, потрібно вірити, що в світі більше хороших і добрих людей. По-друге, не лінуйтеся до роботи», - радять молоді подружжя.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Молода українка усиновила вісім братиків і сестричок після смерті мами, серце на шматки: "Нікому не віддам!"

Також портал «Знай.uа» писав Забудьте про Туреччину і Єгипет: українцям показали топ-3 райських місцин в Херсоні

Також портал «Знай.uа» писав, що Близнюки з утроби однієї матері виявилися чужими дітьми: дивовижна історія американської пари