У Чернівецькій області поліція спіймала росіянина, який підозрюється у скоєнні тяжкого злочину. Правоохоронці вважають, що він розправився з 55-річним місцевим жителем і підпал його квартиру. Про це в Telegram повідомив Департамент карного розшуку Національної поліції України.

Про вбивство стало відомо після того, як сусіди повідомили про загоряння в квартирі в ніч з 12 на 13 серпня. Коли вогонь загасили, у квартирі знайшли труп чоловіка з великою кількістю пошкоджень. Поліція встановила, що за допомогою вогню злочинець хотів приховати сліди.

Після розслідування з'ясувалося, що уродженець Росії, який тимчасово проживав у Чернівцях, познайомився з чернівчанином. Вони випивали, а потім він забив свого товариша по чарці до втрати свідомості. Після цього він став стрибати на його тілі, поки легені не були пошкоджені зламаними ребрами. Далі він захотів приховати сліди злочину і влаштував пожежу.

Коли його спіймали, то чоловік почав хвалитися своїми минулими судимостями. Правоохоронці продовжують вести розслідування.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові затримали чоловіка, якого раніше поліція оголосила в розшук чоловіка з шизофренією, якого підозрювали у скоєнні вбивства власної матері.

Також Знай писав, що молодий киянин поплатився життям після того, як заступився за дівчину на вулиці столиці. Невідомий встромив ніж у живіт молодій людині.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії чоловік убив дружину і розчленував її тіло на очах у дитини. ще тиждень вони жили з трупом у квартирі.