Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 48-річного чернівчанина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.126-1 Кримінального кодексу України (домашнє насильство).

Про це пише Чернівці.Online , посилаючись на повідомлення Чернівецької місцевої прокуратури.

Раніше судимий за домашнє насильство чоловік, судимість якого не знята та не погашена, на шлях виправлення не став та продовжив вчиняти правопорушення, пов’язані із насильством у сім’ї.

Упродовж вересня минулого року – лютого поточного року 48-річний обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, за місцем свого проживання, умисно, протиправно вчиняв психологічне насильство, яке супроводжувалось нецензурною лайкою, приниженням честі та гідності, відносно своєї 19-річної доньки, а також 13-річного сина та 72-річної матері, яке призвело до психологічних страждань, емоційної залежності та погіршення якості життя дітей та матері.

З урахуванням усіх обставин, встановлених у кримінальному провадженні, та особи обвинуваченого, суд, частково приєднавши не відбуте покарання за попереднім вироком суду, призначив чоловікові покарання у виді 2 (двох) років обмеження волі.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Вирок суду ще не набрав законної сили.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Дніпрі хлопець жорстко познущався над дитиною, батьки вимагають покарати нелюда: "Заманив у ліс, і..."

Також портал «Знай.uа» писав, що На Львівщині затримали неадекватів, які влаштували "дикий Захід" на АЗС - в одній руці пляшка, в іншій - пістолет

Також портал «Знай.uа» писав, що У Дніпрі злодії влаштували маскарад для копів - ті винесли "модний вирок"