Напередодні, 12 серпня о 22:00, на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селищі Красноїльськ.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернівецькій області, правоохоронці виїхавши за вказаною адресою і встановили, що на дорозі місцевого значення зіткнулися іномарки «Volkswagen Jetta» й «Audi A6» на іноземній реєстрації.

Від отриманих під час автопригоди травм на місці події загинув 36-річний водій легковика «Volkswagen». Його 26-річний пасажир отримав тілесні ушкодження і помер в лікарні під час надання медичної допомоги.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Лікарі оглянули 20-річного водія «Audi» та перевірили його на стан сп’яніння. Поліцейські опитали свідків та очевидців аварії.

Нагадаємо, суд визначив запобіжний захід для калушанина, який завдав каліцтва водієві автомобіля. Про це розповіли у виданні "Вікна".

6 червня минулого року близько 20:00 компанія з трьох осіб проходила по вулиці Грушевського в напрямку вулиці Бандери і перетинала проїжджу частину. Автомобіль ВАЗ 1118, який рухався по дорозі в цей час зупинився і пропустив компанію.

Тоді один з компанії, під приводом того, що водій створив аварійну ситуацію, підійшов до автомобіля і завдав кілька ударів по голові водія через відкрите вікно.

Чоловік намагався вийти з автомобіля, але порушник не дав йому цього зробити, притримав двері і завдав нею удар по тілу і руках водія. Все ж чоловікові вдалося вийти з салону, проте в цей момент він отримав удари руками по тулубу і удар ногою в живіт.

Під час судового засідання порушник визнав свою провину і просив суворо його не карати.

Суд дійшов висновку, що дебошира можна перевиховати без ізоляції від суспільства і обрав запобіжний захід у вигляді штрафу в розмірі 8500 гривень.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Києвом юні брати-шумахери влаштували покатушки на вкраденому авто

Також портал «Знай.uа» писав, що Трагічна ДТП у Дніпрі забрала життя молодої мами — пішла слідом за синочком

Також портал «Знай.uа» писав, що Львів'янин за кермом допився до "рекорду" - з таким не живуть