Прикордонники на кордоні з Румунією затримали двох буковинців, які ймовірно спостерігали за прикордонними нарядами.

Прикордонникам довелося побігати за правопорушниками, одному з них ще й прийшлося надати першу медичну допомогу, розповів прессекретар Чернівецького загону Сергій Бровко.

Вчора, 11 серпня, на ділянці відділу "Красноїльськ" помітили двох парубків, які намагалися потрапити до лінії кордону. Молодики кинулися навтьоки, помітивши прикордонників. Їх не зупинили попереджувальні постріли у повітря, правопорушники не реагували на голосові команди.

Одного з утікачів згодом затримали, інший тим часом намагався подолати в інженерному загородженні типу "Єгоза" і заплутався. Чоловік самостійно виплутатись не міг. Прикордонники визволили його, надали домедичну допомогу і викликали швидку. Постраждалого втікача доставили до Сторожинецької ЦРЛ.

Правопорушники - мешканці Красноїльська. Один з них неповнолітній. На старшого правопорушника склали адміністративні протоколи за ч.2 ст. 204-1 та ч. 2 ст. 185-10 КУпАП.

Проінформовано Сторожинецький військкомат, оскільки хлопець певний час ухилявся від призову у лави Збройних сил України. Тепер йому цього не уникнути.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Словаки спіймали на кордоні лівійських підлітків-нелегалів - просочилися через Закарпаття

Також портал «Знай.uа» писав, що Польща пом'якшує карантин для українців: про які зміни потрібно знати

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Через кордон з Білоруссю обмежили пропуск людей: що відбувається