На Буковині у річку Черемош заселили мальків струмкової форелі, повідомляється на сторінці facebook Чернівецький рибоохоронний патруль.

10 серпня 2020 року під контролем комісії за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів затвердженої наказом Держрибагентства до складу якої ввійшли представники Чернівецького рибоохоронного патруля здійснювалися роботи із зариблення мальком струмкової форелі. Також, на вказаному заході були присутні представники Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

Так, всього за перший день до р. Черемош притока р. Прут в адмінмежах Вижницької ОТГ Чернівецької області відвантажено та вселено 56 177 екз. струмкової форелі.

Рибопосадковий матеріал вирощено на ДУ «Рибоводний форелевий завод «Лопушно». Середня наважка водних біоресурсів становила 3,14 грамів/екз.

11 серпня продовжили вселяти струмкову форель у річки Івано-Франківської області.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще
Чернівецький рибоохоронний патруль вдячний всім небайдужим до стану рибних запасів громадянам, які долучитись до акції вселення. І закликає громадян брати участь у збереженні рибних запасів, особливо в місцях їх вселення, і своєчасно повідомляти про порушення за номером «гарячої лінії» відомства: (066) 067-38-69.