Соціально незахищені верстви населення зможуть безкоштовно користуватись громадським транспортом у непікові години

У Чернівцях вже найближчим часом планують відновити пільгові перевезення у громадському транспорті, які були скасовані через карантинні обмеження та режим спецперевезень. Про це в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь» повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

"Основна задача по транспорту, яка зараз стоїть, і перед виконкомом, і перед мною, як керівником міста - це відновити пільгові перевезення. Це те чого дуже потребують чернівчани, особливо соціально незахищені верстви населення. Тому найближчим часом ми будемо приймати рішення про те як це відновити", - заявив Василь Продан.

В планах міськради повернути у Чернівцях соціальні проїзні, які діяли в місті за часів керування Віталія Михайлішина, а згодом були скасовані Каспруком.

Найбільш незахищені верстви населення мали можливість їхати безкоштовно у маршрутках з 10 до 15 години по соціальним проїзним. Каспрук проігнорував вимоги депутатів, хоча спроби відновити такі проїзні депутати приймали ще в 2017 році, коли зобов’язували виконком та міського голову повернути їх.

"Треба обов’язково відновлювати і звичайні перевезення пільгових категорій населення і ще додатково вводити в маршрутках соціальний проїзний щоб люди могли з 10 до 15 години, не в час пік, безкоштовно їздити маршрутним транспортом", - зазначив Василь Продан.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На київський хлібзавод пробрався коронавірус

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Колега Зеленського Гетманцев заявив про "перемогу" над Covid-19, з нього вже глузують: "Шиза у чистому вигляді"

Також портал «Знай.uа» писав, що Китайський вірус забрав життя двох молодих братів, мати збожеволіла від горя: "Поховали в один день"