На Сокирянщині, що на Буковині троє чоловіків незаконно виловили з Дністра 100 кілограмів риби. Своїми діями браконьєри завдали збитків рибному господарству на понад пів мільйона гривень.

На Дністровському водосховищі у Сокирянському районі троє браконьєрів виловили з Дністра 100 кілограмів риби. Про це повідомляє Чернівецький рибоохоронний патруль.

Трьох порушників правил рибальства виявили на Дністровському водосховищі у селі Кормань Сокирянського району при здійсненні рибоохоронних заходів.

Чоловіки незаконно ловили рибу чотирма сітками на металевому човні. Вони наловили 100 кілограмів риби різних видів:

  • 73 лящі,
  • 49 вирезубів причорноморських,
  • 3 сома європейських,
  • 3 коропа,
  • 3 судака звичайних,
  • 2 плітки звичайних,
  • 2 сріблястих карасі,
  • 1 рибець звичайний,
  • 1 білизну звичайну

На місце виїхали правоохоронці. Човен, заборонені знаряддя лову та незаконно виловлену рибу вилучили у чоловіків до рішення суду. На браконьєрів склали протоколи.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Нагадаємо, що, як повідомила пресслужба ДСНС області, у Новоушицькому районі надзвичайники врятували трьох громадян, що перевернулися під час прогулянки на катамарані.

"2 серпня о 17:48 рятувальники 2-го водолазно-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення у бінокль побачили, як на річці Дністер, поблизу с. Рудківці Новоушицького району, перевернувся катамаран і троє людей — чоловік, дружина та 11-річна донька опинилися у воді та потребують допомоги", - прокоментували ситуацію надзвичайники.

Рятувальники миттєво відреагували та вирушили на допомогу потерпілим. Громадян було доправлено до берега на рятувальному човні.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Українцям відкрили невідомі факти захоплення банку в Києві, це не випадковість: "Ми звикаємо"

Також портал «Знай.uа» писав, що У МВС підрахували антирекорди порушень ПДР: скільки "шумахерів" спіймали камери

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Дніпром чоловіки влаштували стрілянину по качках біля пляжу з дітьми: "На полюванні є правила?"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw