У Чернівцях в парку «Жовтневий» стоять атракціони. Їх так і не відкрили для мешканців міста, а згодом вони перетворилися в іржаві конструкції без двигунів. Міська влада заявляє, що у власника так і не з'явилося дозволів для відкриття розваг. Про це пише АСС.

Тепер вони стали прямою загрозою для відвідувачів парку і для співробітників. Керівництва парку «Жовтневий» звернулися до виконавчого комітету Чернівецької міської ради ще навесні 2020 року. Однак чиновники не звернули уваги на це питання до цих пір.

Кореспондентам АСС директор парку «Жовтневий» Юрій Воронка розповів, що конструкції атракціонів не просто іржаві, але і з них вандали вкрали двигуни. З тих пір розважальне обладнання не придатне для експлуатації.

Атракціони в парку Фото: скріншот

Власник атракціонів розповів, що дійсно частина обладнання не встигли ввести в експлуатацію через те, що вкрали на них двигуни. Проте інша частина працює і щорічно проходить перевірки. Вони планують оновлення і вже в наступному сезоні обіцяють демонтувати старі і встановити нові.

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Секретар виконавчого комітету Чернівецької міської ради Антоніна Бабюк заявила, що будуть створювати робочу групу і шукати можливість прибрати небезпечні конструкції. Також планується вивчити звіт директора парку Жовтневий, в якому повинно бути зазначено стан атракціонів.

У свою чергу начальник юридичного управління Чернівецької міської ради Олександр Шиба розповів, що директор парку має право розпоряджатися всіма атракціонами, які знаходяться на цій території. Парк є землекористувачем, тому директор повинен відстежувати доцільність використання землі. Якщо є порушення законодавства, то треба належним чином оформити документи та передати у відповідні органи.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області обвалився старий атракціон.

Знай повідомляв, що в мережі показали небезпечні батути, на таких не можна залишати дітей без нагляду.

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівцях закрили міські пляжі із-за забруднення.