У Чернівцях в житловому будинку сталося загоряння. З-за появи вогню були евакуйовані всі жителі під'їзду. Осередок знаходився на балконі цього будинку. Рятувальники працювали на місці події.

Пожежа знищила частину квартири 73-річного чоловіка, а також завдано шкоди особистих речей господаря. В цілому площа пожежі склала 6 квадратних метрів.

З-за спалаху рятувальникам довелося евакуювати 18 осіб, серед них 4 дитини. Як повідомили рятувальники, постраждалих і загиблих в цій ситуації не було. Правоохоронці та пожежники працюють над встановленням причини займання.

пожежа у Чернівцях Фото: ДСНС

Варто нагадати, що в Івано-Франківську пожежники виїжджали на загорання у покинутому будинку. Вогонь поширився на речі, які у приміщенні складував місцевий бездомний. Речі домашнього вжитку і його нехитрі пожитки знищені вогнем і водою пожежних. Рятувальники не уточнили, чи постраждав сам безпритульний чоловік.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Знай повідомляв, що в Києві в понеділок 27 липня розгорівся вогонь. Рятувальників викликали в одну з будівель на Хрещатику. Як з'ясувалося, в будинку загорілася серверна кімната. З-за великої кількості проводів і обладнання тління і плавлення відбувалося з виділенням великої кількості диму. Пожежники за 20 хвилин впоралися з вогнем і навіть провели роботи щодо швидкого провітрювання будівлі від диму.

Нещодавно Знай передавав, що в Німеччині сталася аварія невеликого літака. Транспортний засіб впало на житловий будинок, в якому знаходилися люди. В результаті загинули три людини і ще кілька отримали поранення. Літак врізався в дах житлового будинку, під якою була розташована квартира. У результаті авіакатастрофи жінка загинула від серйозних опіків. Ще два загиблих людини – це пілоти літака.