Житель Чернівецької області загинув від удару електричним струмом. 32-річний чоловік займався електрозварювальними роботами. Інцидент стався в селі Роскопинцы Сокирянського району ввечері 22 липня. Про це повідомляє Молодий буковинець з посиланням на лікарів швидкої допомоги.

Вони зазначили, що чоловік загинув під час зварювальних робіт. За попередніми даними він не дотримувався техніки безпеки та допустив помилку під час роботи з обладнанням. Правоохоронцям ще належить розібратися в причинах смерті молодого чоловіка.

Варто відзначити, що смерть від удару струмом – не рідкість. Від електричного струму гинуть підлітки, які хочуть зробити сэлфи на опорах або залізничних мостах, на вагонах. Також гинуть і дорослі, які забувають про техніку безпеки та правила експлуатації обладнання.

Так Знай повідомляв, що в місті Павлоград Дніпропетровської області юнак хотів залізти на залізничний міст і отримав смертельний удар струмом. 15-річний юнак заліз на міст, який проходить через річку Вовча. Там він хотів сфотографуватися з компанією друзів. Під час свого сходження він випадково взявся за дроти, що і призвело до удару струмом.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківській області шестирічний дитина постраждала від удару струмом. Дитину доставили в лікарню і помістили в реанімаційне відділення. За життя малюка борют лікарі, а правоохоронці нагадують батькам, щоб вони наглядали за дітьми та дотримувалися правил безпеки.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві на залізничному вокзалі загорівся осіб. Очевидці інциденту припускають, що це міг бути зачепер, який отримав удар струмом.