У Чернівецькій області розшукують літнього чоловіка, який пішов із дому і зник майже три тижні тому. 3 липня 87-річний житель Чернівців Мосорчан Михайло Григорович вийшов з дому і більше не повернувся. Рідні не знають, де він може перебувати донині.

Правоохоронці звернулися за допомогою до мешканців Чернівців та області з проханням дати інформацію про те, де бачили чоловіка або де він знаходиться.

Прикмети Михайла Григоровича – ріст 160 см, худорлявий, волосся сиве. У день зникнення був одягнений у сірі штани, коричневий светр і жовті черевики.

Зниклий Мосорчан Михайло Григорович Фото: Нацполиция

Поліція просить зателефонувати на гарячу лінію 102, якщо хтось бачив цієї людини або знає, де він знаходиться.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Варто відзначити, що українці зникають майже щодня. Особливу увагу привертають повідомлення про зникнення дітей і підлітків. Найчастіше їх знаходять в цей же день. Однак бувають випадки, коли діти і дорослі зникають.

Так у Харкові розшукують 52-річну Оксану Коломієць. Жінка уродженка Харкова, прожила тут все життя. Востаннє її бачили біля будинку на проспекті Перемоги 66. Там вона збирала пляшки, а потім здавала їх в пункт прийому вторсировини. За день жінка з'являлася там кілька разів і завжди в стані сильного алкогольного сп'яніння. Після цього вона зникла. Знайомі та близькі розповіли, що жінка була відмінним фахівцем на роботі, але потім її здолав алкоголізм.

Знай повідомляв, що в Києві розшукують відомого волонтера, який пропав 16 липя. Він сказав, що поїде в Дніпро, але так туди і не приїхав. Зниклим виявився керівник ГО «Будинок милосердя Київ» - Кучапин Олексій Юрійович, 09.08.1980 року народження. Пізніше з'явилася інформація, що чоловіка знайшли мертвим на знімній квартирі. Деталі його смерті буде розслідувати поліція зважаючи на те, що йому надходили погрози.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі на Набережній ставу пропав п'ятирічний малюк. Мама спробувала знайти його самостійно, але потім викликала поліцію і звернулася за допомогою, так як дитина мала проблеми зі здоров'ям. Поліцейські відразу почали пошук дитини. Ситуація вирішилася вже через кілька хвилин, коли в поліцію зателефонувала жителька й розповіла, що на пляжі грає маленький хлопчик без батьків.