У Чернівецькій області у річці Прут втопився дитина. Трагедія сталася біля села Горбова на березі річки. Помер 11-річний хлопчик. Про це повідомила ДСНС в Чернівецькій області.

Як з'ясувалося двоє хлопчиків пішли на річку без дорослих. Один з друзів вирішив поплавати і раптово почав тонути. Його друг все можливе, щоб врятувати друга, він кликав на допомогу і просив допомогти. На допомогу прийшов один з відпочиваючих. Він витягнув дитину з річки і почав надавати допомогу, але було вже пізно. Відомо, що дитина пробув під водою майже 10 хвилин.

Варто відзначити, що в Україні з настанням спекотної погоди почастішали випадки утоплення дітей і дорослих у водоймах. Також рятувальники і медики витягують з того світу тих, хто травмувався під час відпочинку біля водойм. Невдалі стрибки у воду і пірнання часто призводять до складних травм хребта та голови.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Запорізькій області нещодавно стався інцидент, в якому молодий чоловік отримав складний перелом хребта. Він стрибнув з кручі в кар'єр з водою і травмувався. 17-річний хлопець стрибнув зі скелі в воду, але невдало приземлився, В результаті він отримав травми шийного відділу хребта, закриту черепно-мозкову травму та інші травми.

Знай писав, що в курортному селищі Кирилівка потонула молода мешканка Дніпра. Тіло дівчини знайшли біля острова Бірючий. За інформацією місцевих ЗМІ та поліції потонула 27-річна мешканка Дніпра. За фактом виявлення тіла дівчини поліція відкрила справу і з'ясовує всі обставини дивної смерті.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області у зрошувальному каналі втопився другокласник. Хлопчик грав на березі каналу, але в якийсь момент послизнувся або спіткнувся і впав у воду. Береги каналу обшиті бетонними плитами, тому дитина не зміг вибратися на берег. Тіло дитини знайшли місцеві жителі і повідомили правоохоронцям. З'ясувалося, що дитина перейшов у другий клас місцевої школи. олиция продовжує встановлювати всі обставини трагедії і не дає коментарів про подію.