У Чернівцях сталося ДТП, в якому постраждали двоє дітей. Увечері 21 липня автомобіль збив двох дівчат, які переходили дорогу недалеко від «Жовтневого» парку. Аварія сталася на вулиці Воробкевича.

У Чернівцях жінка збила двох дітей Фото: Тернополяни

Про інцидент розповів відділ комунікацій Нацполиции в Чернівецькій області. Повідомлення про подію надійшло від жінці, яка розповіла, що жінка на автомобілі Ford з іноземною реєстрацією скоїла наїзд на двох дівчаток.

Ступінь тілесних ушкоджень і обставини аварії встановлюються поліцією. На місці аварії працювали слідчі та два автомобіля швидкої допомоги. Також водіїв попередили про те, що по вулиці ускладнено рух автомобілів.

У Чернівцях жінка збила дітей Фото: Тернополяни

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Крім того, в поліції не раз просили і попереджали батьків, що на літніх канікулах за дітьми потрібно дивитися ще уважніше, так як вони на вулицях можуть потрапити під машини. Випадки травмування дітей в ДТП почастішали в останні місяці.

Варто нагадати Знай повідомляв про пригоди за участю автомобіля і дитини під Києвом. Інцидент стався 20 липня. Водій автомобіля Toyota маневрувала у дворі багатоповерхівки, щоб виїхати з двору. Вона хотіли уникнути зіткнення з рядом стоять машинами і збила дитину, який в цей час недалеко катався на велосипеді. Жінка злякалася і направила машину вперед, що призвело до зіткнення з припаркованим авто Skoda. Дитина була госпіталізована, медики проводять діагностику та виявляють ушкодження.

Знай повідомляв, що на Закарпатті загинув легендарний футболіст з сім'єю. Легковий автомобіль Mazda зіткнувся з вантажівкою на ділянці траси Київ-Чоп в районі села Іванівці. У легковому автомобілі загинув 56-річний чоловік, 23-річний молодий чоловік та 10-річна дівчинка. 46-річна жінка доставлена в лікарню. Пізніше з'ясувалося, що в цій аварії загинув тренер ФК «Мункач» Віктор Ряшко.

Нещодавно Знай передавав, що у Харкові п'яний водій скоїв ДТП, а потім атакував поліцейських. Чоловік скоїв зіткнення з іншим автомобілем, а коли до місця аварії під'їхав екіпаж поліції, то він почав на них стрибати. Щоб втихомирити, його довелося закувати в наручники.