На Буковині роботодавці активно шукають у свої компанії нових співробітників. У зв'язку з епідемією коронавіруса багатьом працівникам довелося звільнитися з-за карантину. Хтось не міг дістатися на роботу без громадського транспорту, а хтось просто не міг робота віддалено. Про те, які вакансії популярніше всього в регіоні розповіли у Секторі інформаційної роботи Чернівецького обласного центру зайнятості.

Серед вільних вакансій найбільша зарплата, на яку можуть розраховувати здобувачі вакансії техніка-технолога на посаді майстра. Тим, хто готовий взятися за таку роботу, пропонують ні багато ні мало 18 тисяч гривень.

Трохи менше пропонують за роботу на посаді керівника відділення в банківській сфері - 17 500 гривень. У той же час оплата за роботу на технічних професіях складе: у машиністів екскаватора та швачок на підприємствах регіону - 15 тис. гривень на місяць, термообработчикам і гладильщикам - 14 тис. гривень, а трактористам пропонують 12 тисяч.

Також в області відчувається гостра нестача дорожніх працівників та електромонтажників-схемников, їм за їх працю роботодавці пропонують зарплату від 10 500 гривень на місяць.

Крім того, були названі і самі низькооплачувані професії. Так, ними стали вакансії тогровых агентів, інженерів, водіїв, підсобних працівників, фармацевтів, про озеленювачів. За роботу на даних посадах готові платити 10 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо, новий губернатор Запоріжжя Боговін отримав першу зарплату - нам так не жити

Як повідомляв Знай.иа, приватизація ціною в мільярд

Також Знай.иа писав, що Кличко обсипає своїх дружків золотим дощем, поки кияни давляться водою і хлібом на карантині