Стало відомо про те, що на пасовища можуть повертатися вівці. Перші подробиці про бонус для фермерів.

Таким чином, повідомляється, що фермери з Буковини тепер можуть отримувати гроші від держави за те, що розводять вовняних тварин. Крім того, вівці дають ще купу корисних продуктів, без яких не обходиться жодне застілля, а саме чисте м'ясо, бринзу, і так далі.

На Буковині можна виводити овець на пасовище, фото: скріншот з відео

Вже три господарства в області отримали фінансову підтримку, а директор департаменту агропромислового розвитку Чернівецької ОДА Богдан Бойрак показав приклади заяв та пакет документів, який необхідно зібрати, щоб отримати потрібне фінансування.

Для новоствореної комісії під його керівництвом вже звернулися фермерські господарства з Новоселицького району, а також господарство «Агро-Дан 2006».

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Вони містять 1273 вівці, а також 73 барана. Члени комісії будуть виплачувати близько 300 гривень за утримання одного барана. Загальна сума фінансування для підтримки трьох господарств склала близько 40 тисяч гривень.

Цю допомогу видають у рамках комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства Чернівецької області на 2017-2022 роки.

Тепер можна розраховувати на матеріальну підтримку від держави.

Нагадаємо, раніше Тернопільський пасічник поселив бджіл в церкву замість вулика - ікони, хрести, медок

На Тернопільщині бджоляр знайшов для себе незвичайне хобі. Він створює креативне житло для бджіл. Пасічник з Лановеччины Микола Оришкевич робить вулики, які гідні мистецьких нагород. Про це повідомляє Т1.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Ляшка у "протикусючей" масці дмухнув на вулик - "Удавило б, скотиняк!"

На масове отруєння бджіл в Україні відреагував лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Відповідне повідомлення із фото на пасіці політик розмістив на своїй сторінці в Facebook.

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі бджоли-терористи захопили житловий будинок - висять стіною жалами вперед

В Дніпрі прямо на стіні житлового будинку оселився величезний рій бджіл, який не на жарт лякає місцевих жителів. У той же час, рятувальні служби ігнорують цей факт. Про подробиці інциденту розповів Telegram-канал "Х**вий Дніпро".