Сім'я з Чернівців рятує побитих і відданих тварин. Сюди потрапляють коні, від яких з тих чи інших причин відмовилися господарі. Тварин привозять з боєнь і навіть забирають у недбайливих господарів. Притулок працює на ентузіазмі однієї сім'ї та допомоги волонтерів.

Мама Галина Родигіна і її дочка Регіна рятують коней від вірної смерті на бойнях. Їм дзвонять і просять забрати тварин, щоб вони не пішли на м'ясо. Галина розповіла, що вона з раннього дитинства поруч з тваринами, вчилася доглядати за ними. Разом з дочкою спочатку вони брали на перетримку коней, але це були поодинокі випадки, а потім з'явився притулок.

Регіна показала тварин, які зараз живуть у притулку. Дівчина розповіла, кого бив господар, а кого хотіли віддати на м'ясо і позбутися. На даний момент у притулку живуть 11 коней і 1 поні. Всі разом вони з'їдають 40 тонн сіна і кормів, які вдається закуповувати завдяки допомозі волонтерів і сусідів, пише Шотів.

Тварини також беруть участь в заробітку коштів на прокорм. Поні катають дітей, але все одно тварини потребують уваги. Коні, як і люди хочуть уваги і ніжності, а також не можуть обійтися без прогулянок з людиною на спині.

Варто відзначити, що в Дніпропетровській області з пасовища вкрали коня. Через три дні після інциденту господиня звернулася в поліцію. Дівчина намагалася розшукати коня самостійно, але потім звернулася за допомогою. Коня зловмисники кинули, прив'язаним до стовпа на залізничному переїзді.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Дніпром невідомі вкрали коня, але поліція повернула тварина.

Знай повідомляв, що в Києві двоє кінець втекли від господарів по окружній дорозі.

Нещодавно Знай передавав, що в Миколаївській області підвода з кіньми перекинулася.