У Чернівцях нарешті були досягнуті необхідні показники по захворюваності коронавірусом. В результаті влада прийняла рішення послабити обмеження. Однак не відомо, коли нововведення будуть введені, пише АСС.

зокрема, очікується скасування спецперевозок в громадському транспорті. Дата відновлення роботи громадського транспорту буде оголошена пізніше, так як ще необхідно рішення виконкому щодо тимчасового тарифу.

У Чернівцях місцева комісія з ТЕБ та НС ухвалила рішення пом'якшити обмеження у місті. Рішення комісії скасовує режим спецперевозок. Про це розповів заступник Чернівецького міського голови Володимир Середюк. Він пояснив, що точна дата початку роботи транспорту в звичайному режимі буде відома тільки після публікації протоколу засідання комісії та рішення виконкому. Виконком, за словами Середюка, буде скликатися не раніше, ніж завтра, 14 липня. На цьому заході будуть вирішені питання оплати за проїзд та інші деталі.

Середюк зауважив, що 13 липня під час засідання комісії з ТЕБ та НС не піднімалося питання про відкриття дитячих садків. Він пояснив, що заборонила це питання обговорювати обласна комісія з ТЕБ та НС.

Варто відзначити, що у Львові та області утворилася черга з людей, які здали аналізи на підтвердження або спростування зараження коронавірусом. Лабораторія не справляється з кількість направлених проб.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо Знай повідомляв, що у Львові лабораторія не справляється з потоком проб.

Знай писав, що заразність коронавіруса зросла на 30%.

Нещодавно Знай передавав, що комаровський розповів, хто зможе уникнути зараження коронавірусом.