У Чернівцях можуть відключити від електрики тролейбусну мережу з-за боргів. Про це стало відомо під час сесії міськради. Керівник Чернівецького тролейбусного управління Михайло Олексюк розповів, що в четвер йому вручать постанову про відключення електроенергії контактної мережі міста.

Таким чином у Чернівцях зупиняться тролейбуси вже на цьому тижні з-за боргів. Олексюк під час свого виступу попросив міськраду підтримати виділення коштів з бюджету на оплату електроенергії. Також керівник попросив чиновників і депутатів виділити гроші на зарплату співробітника тролейбусного управління.

«Я прошу підтримати рішення, тому що я отримав повідомлення: якщо сьогодні не буде конкретних гарантійних строків оплати за електроенергію, в четвер я отримаю припис на відключення міста від електроенергії. Контактну мережу в місті відключать. Сьогодні, 13 липня, жодної гривні на зарплату не виплачено. У четвер буде пізно. 21 числа, якщо ми не сплатимо податок, нас очікує вже 140 000 штрафних санкцій», - повідомив Олексюк.

У міськраді розповіли, що підприємство не могло заробити кошти під час карантину, так як в тролейбусах перевозилося надто мало людей. Тому зараз ЧТУ має такі проблеми. Поки депутати не прийняли рішення про виділення коштів на оплату боргів тролейбусного управління.

Нагадаємо Знай писав, що у Хмельницькому літня жінка травмувалася в тролейбусі.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Знай повідомляв, що у Львові вимагають відновити пільговий проїзд для пільговиків.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі маршрутки не витримали спеку.