У Чернівцях пройшла акція протесту щодо зруйнованих доріг на вулицях. Про це розповіли у сюжеті телеканалу "Чернівецький промінь".

Повідомляється, що у Чернівцях, біля ратуші, зібралася акція протесту через жахливий стан доріг. Однак, за збігом обставин, мітингувальникам не дали провести акцію, оскільки в поліцію надійшло повідомлення про мінування будівлі міської ради.

"На електронну пошту головного управління Центрального відділення поліції надійшло повідомлення про замінування будівлі. Зараз на ймовірне місце мінування спрямовані всі відповідні служби", - прокоментував відповідальний по Шевченківському відділенню поліції Сергій Сорокін.

У результаті центральна площа була заблокована правоохоронцями, а сапери проводили обшуки в міській раді.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Учасники акції протесту були впевнені, що повідомлення про мінування будівлі це не збіг, а спроба зірвати захід.

У зв'язку з тим, що пошуки вибухівки затягнулися, люди вирішили провести акцію на вулиці Кобилянської.

Протестуючі принесли з собою пробиті про порізані шини, які назвали символом бездіяльності влади. Також на акцію протесту принесли труну і провели церемонію поховання доріг.

"Ми вимагаємо від влади дороги. Однак підсвідомо ми розуміємо, що від неї вже нічого вимагати, оскільки все, на що вони здатні — вони зробили. Тому ми хочемо їх присоромити. Все, що зараз відбувається, що вони не дали нам провести акцію і пригнали три сотні поліцейських, які витрачають свій час — це вже ганьба" - прокоментував організатор акції Сергій Ткачук.

На акцію протесту вийшов і голова Чернівців Олексій Каспрук. Він також висловив невдоволення станом доріг у місті, після чого став роздавати людям роздруківки, де зазначено, які вулиці були відремонтовані. Це ще більше розлютило протестувальників.

Також про Каспрука висловився і секретар Чернівецької ради Василь Продан.

"Ми пам'ятаємо той період, коли міського голови не було і ремонтоні роботи велися дуже активно. Відновили через суд Каспрука і всі роботи зупинилися", - зазначив Василь Продан.

Після акції протесту Каспрук підвів підсумки на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Він розмістив фотографію з покришками і з срказмом запропонував чернівчанам їх купити.

"Продам. Б/у. Недорого. Чернівчанам знижки. P. S. З дорогами так нічого і не вирішили..." - написав Олексій Каспрук.

Повідомлення Олексія Каспрука, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що Зеленського в Чернівцях засипали скаргами, а він психонув і пішов

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кабмін Зеленського в Києві атакували вилами

Також, "Знай.uа" писав, що ошукані забудовниками кияни перекрили міст Метро