У Чернівцях сьогодні, 9 липня, під час отримання неправомірної вигоди правоохоронці затримали співробітника військкомату.

Про це передає пресслужба поліції Чернівецької області.

Посадовець за грошову винагороду обіцяв допомогти призовникам уникнути військової служби.

Правоохоронці задокументували корупційну діяльність 44-річного працівника відділення комплектування одного з військових комісаріатів. За грошову винагороду правопорушник обіцяв вирішити питання щодо непроходження строкової військової служби призовниками та вже отримав 1000 доларів неправомірної вигоди.

фото: Національна поліція

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

За вказаним фактом слідчі обласного управління Нацполіції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Сьогодні зранку, 9 липня, під час отримання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 1700 доларів США, співробітники НПУ, СБУ та військової прокуратури затримали посадовця в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

фото: Національна поліція

На даний момент співробітники поліції проводять невідкладні слідчі дії. Правоохоронці здійснюють обшуки за місцем роботи та проживання затриманого. Вирішується питання повідомлення зловмиснику про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

фото: Національна поліція

Співробітники поліції перевіряють інших осіб на причетність до вказаного кримінального правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Звільнений Зеленським глава Кіровоградської області почув рішення суду, чекає "допомоги" в 10 мільйонів

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові лікар-психіатр прогоріла на ганебному вчинку - вимагала конверт за діагноз у найнещасніших

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі схопили банду в погонах - грабували і збували зброю руками "злочинців", яких кидали потім за ґрати