Президент Володимир Зеленський побував з робочою поїздкою у Чернівецькій області. Він відвідав університет імені Юрія Федьковича, а також інші об'єкти. Зокрема глава держави поїхав на огляд недобудованого мосту в селі Маршинці. Про це пише Молодий буковинець.

Зеленський доручив голові Укравтодору добудувати міст у Маршинцях до листопада цього року. Президент поцікавився у жителів села, яка їм потрібна допомога, щоб налагодити життя після повеней. Місцеві жителі висловили надію, що нарешті добудують міст через Прут і попросили президента відкрити новий міст.

Зруйнований міст на Буковині Фото: Офіс президента

У прес-службі президента зазначили, що міст через прут у Чернівецькій області будується давно. У цьому році на його будівництво виділено 60 мільйонів гривень. В цілому будівництво мосту обійдеться країні в 377 мільйонів гривень. Однак керівник Укравтодору заявив, що переправа все ж буде побудована до кінця цього року.

Варто відзначити, що 8 липня Зеленський відвідав Чернівецьку область в рамках робочої поїздки. Його подорож не обійшлося без ексцесів. Місцеві жителі засипали президента скаргами про закриття санаторіїв і вирубку лісів, на фінансування з держбюджету неіснуючих санаторіїв. Виступили місцеві жителі і проти децентралізації, під час якої їх села приєднують до інших районах, де немає інфраструктури і транспортного сполучення. Після чергової скарги президент розвернувся і пішов, а свиті доручив розбиратися зі скаргами громадян.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Нагадаємо Знай писав, що в Чернівцях мешканці області закидали Зеленського скаргами.

Знай повідомляв, що в Луцьку солдатів змусили вичерпувати воду з калюж перед приїздом Зеленського.

Нещодавно Знай передавав, що Зеленський зізнався у недекларування доходів.