Перетнути кордон з Європою з особистими речами на машині - здавалося б, що може бути простіше? От тільки проблеми починаються, якщо особисті речі - це старовинні ікони та картини.

З таким зіткнувся житель Буковини, коли спробував здійснити цей план: прикордонникам не сподобалися предмети, які водій спробував вивезти, повідомляє dailylviv.com

9-го липня 37-річний чернівчанин вирішив поїхати в Євросоюз з цінним вантажем: старовинними картинами й іконами. І все йшло добре, поки його не зупинили прикордонники Мукачівського загону спільними зусиллями з військовослужбовцями спецпідрозділу "Варта": в "Мерседесі" сміливця виявили предмети, які заборонено вивозити з країни.

ікони

Подія сталася на території прикордонного пункту пропуску "Дяковое", де "кур'єр" і був зупинений прикордонниками спільно з військовослужбовцями. При огляді транспортного засобу ними і були виявлені ікони і картини, що представляють велику культурну цінність.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Водій не зміг виразно пояснити походження даних речей представникам закону. Все, що він зміг розповісти - це його попросили перевезти такий вантаж малознайомі йому люди.

Про подальшу долю любителя перевезти через кордон не належні йому речі не повідомляється, проте відомо, що на даний момент триває експертиза, яка покликана встановити всі деталі цієї справи.

Нагадаємо, Українцям пояснили, що робити, якщо ви втратили паспорт за кордоном - без паніки

Як повідомляє портал Знай.ua Чернівчанин викрав двох дітей і взяв курс на Італію - перелякані малюки пискнути не сміли

Також Знай.ua писав: Проміле зашкалювала - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикальної паркування