Стало відомо про те, що молодий гуморист з Чернівецької області опублікував в мережу нову пародію на президента України, Володимира Зеленського.

Таким чином, повідомляється, що в новому відеоролику він пояснює від особи Володимира Зеленського, чому досі не було виконано передвиборчу обіцянку щодо посадок у в'язницю. Іван Юлик опублікований дане відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Я посадив квіти поруч з будинком. Назвав тюльпан Ляшком, а ромашку – Януковичем. Ви знаєте, що у мене велика земля, і я буду садити кожного, хто буде мені заважати». Ролик сподобався глядачам, і вже почав набирати популярності в мережі, і розлітатися по різних спільнот.

Раніше, в мережі стало дуже популярно ще одне відео від Івана Юліка, в якому він знову пародіює володимира Зеленського, який домовляється на здачу сесії студентом.

Передплатникам хлопця мабуть сподобався цей формат, і вони щоразу з нетерпінням чекають нові відео від нього. До речі, на днях президент України повинен відвідати Чернівецьку область, і стає цікаво, чи будуть нові ролики на цю тему.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, НАЗК буде перевіряти чиновників на підставі журналістських розслідувань

Як повідомляв портал Знай.иа, більше половини українців не задоволені президенством Зеленського

Також Знай.иа писав, рейтинг Зеленського всього за місяць знизився на 9 відсотків