у Чернівцях У середині дня стався інцидент з можливим викраденням людини. Про це подія перехожі повідомили в поліцію. Після цього правоохоронці почали опитувати очевидців події і шукати автомобіль.

Як з'ясувалося, інцидент стався на вулиці Січових стрільців. Троє невідомих під'їхали на автомобілі до чоловіка, вискочили і почали його бити. Після цього вони затягли потерпілого в багажник автомобіля ВАЗ-2106 світлого кольору і поїхали. Про це інцидент розповіли у Відділі комунікації поліції Чернівецькій області.

На місце виїхали слідчі, які зібрали всю інформацію про інцидент. Після цього були розіслані орієнтування на зазначений автомобіль. На території двох районів області ввели спеціальний режим і почали поліцейську операцію.

Пізніше стало відомо, що автомобіль, зловмисників і потерпілого виявили. Нападників опитали і з'ясували, що всі вони мешканці Новоселицького району віком 24-37 років. Потерпілим виявився один з членів компанії. Всі разом вони гостювали у родича одного з друзів, а вранці у них стався конфлікт. Троє нападників завдали 24-річному чоловіку тілесні ушкодження і запхали його в багажник. Після цього потерпілому надали медичну допомогу і госпіталізували. Тепер нападників загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Знай писав, що в Кеве розшукують 13-річного юнака.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Знай повідомляв, що на Львівщині зникла чорнява жінка з родимкою на обличчі.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.