В Одесі в п'ятницю, 4 грудня, депутати обласної ради влаштували масову бійку просто під час засідання першої сесії нового скликання.

Народні обранці ламали меблі та техніку, ображали один одного, обливалися холодною водою. Народний депутат Тетяна Плачкова звернулася до медиків з підозрою на перелом руки. Деякі дзвонили в поліцію з проханням заспокоїти обранців. Про це повідомляти "Думська".

Відомо, що конфлікт почався ще з ранку після того, як депутати від трьох політичних сил заблокували трибуну, і тривав більше 11 годин.

Депутати ОПЗЖ, партії Шарія і За майбутнє не могли сформувати більшість і домогтися обрання потрібної їм людини головою облради, оскільки їм не вистачає для цього голосів: 9 депутатів від ОПЗЖ і один від За майбутнє досі не зареєстровані тервиборчкомом. Депутати зазначених партій переконані, що влада нібито спеціально затягує реєстрацію депутатів.

ОПЗЖ та інші проросійські партії хочуть призначити головою облради заступника голови минулого скликання Вадима Шкарівського, а Слуга народу та її союзники – Григорія Діденка.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

В Одеському тервиборчкомі уточнили, що депутати від ОПЗЖ мають в Одеській облраді 24 мандати, Слуга народу – 16, Довіряй справам – 11, Євросолідарність – 10, За майбутнє – 10, Батьківщина — 7, Партія Шарія – 6.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, віртуальні активи і списки для прогульників – що затвердив парламент після карантину вихідного дня.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардепи повстали проти міністра Степанова – Україна за крок від нового масштабного "вірусного" піку: "У відставку!"

Також портал Знай.uа писав, що нардеп від "Слуги народу" втупився в голі груди незнайомки просто на трибуні.