В Інтернеті з'явилася історія про те, що дівчина переїхала в новий будинок і зустрілася там з лякаючим мешканцем, замурованого в стінах підвалу.

У бетоні знаходилася голова ляльки, яка, як виявилося, є не першою такою знахідкою для людей. І навіть вогонь з хрестом не допоможе власникам нерухомості позбутися від дивної напасті. Однак цьому є цілком логічне пояснення.

Читайте Знай в Google News!

Взагалі ситуація сталася з сестрою користувачки The Only Living Dead Girl in New York в соціальній мережі Twitter, яка 2 грудня опублікувала фото стіни нових апартаментів, в якій застрягла голова іграшкового немовляти.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Подібні іграшкові дитячі голови в бетоні не є рідкістю і їх можна знайти на міських бетонних плитах і стінах житлових будівель, що виходять на вулицю. Адже в кінці 60-х і початку 70-х років в Каліфорнії і Нью-Йорку була тенденція на змішування бетону і дивних предметів. Бетон і частини ляльок змішували для економії будматеріалів, але іноді "секрет фірми" спливав назовні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Чорнобилі виявили дивну звістку з минулого: "Скільки вона вже тут?"

Як повідомляв "Знай.ua", технічна поразка від Динамо і "подарунки" від Гітлера: на базі чемпіонів країни знайшли снаряди. На тренувальній базі італійського професійного футбольного клубу "Рома" з Риму було знайдено 20 снарядів часів Другої світової війни.

Знай.ua писав, закарпатець знайшов у лісі скарб на вагу золота: "Корали?"