Овен

Тиждень принесе з собою багато випробувань, але кожне з них зробить вас краще і міцніше, ви витримаєте їх гідно і покажете приклад іншим. У цей період корисна командна робота, інтелектуальна праця принесе хороший прибуток. З близькими родичами краще не сваритися і не з'ясовувати стосунки, адже в кінці тижня вам може знадобиться їх допомога.

Телець

Постарайтеся не пускати в своє життя засмучення і провести цей тиждень на позитиві. Від ваших думок буде залежати реальність-так-так, це саме той період, коли думки стають в якійсь мірі матеріальні. Утримати позитивний настрій допоможе ароматерапія з вашими улюбленими ароматами, яскраві кольори в одязі і прогулянки на свіжому повітрі. Чим більше денного (а особливо, яскравого) сонячного світла - тим краще для вас. У другій половині тижня до вас притягнеться цікава людина-не пропустіть перспективне знайомство.

Близнюки

У вас настає період фінансової активності. Можна сміливо здійснювати дорогі придбання, братися за нові справи на роботі і в бізнесі. Корисними будуть грошові прикмети на кожен день тижня. Астролог радить не боятися брати на себе додаткову відповідальність. Можна починати нові проекти, займатися пошуками додаткових джерел доходу. Але не забувайте і про відпочинок. Заспокоїти нервову систему допоможуть водні процедури і прослуховування класичної музики, спілкування з тваринами, творчість.

Рак

Для домашніх і люблячих затишок раків прийшов час, коли їм варто побути на самоті. Спад активності планет і зірок призведе до того, що люди цього Знака будуть швидше втомлюватися, у них в запасі залишиться не так багато сил, як хотілося б. Нові знайомства не допоможуть вам знайти своє щастя-ні в реальному житті, ні в соціальних мережах або на сайтах знайомств. Досягти успіху допоможе самокритичність. Якщо вас переповнюють думки, яким потрібен вихід, заведіть щоденник або відвідайте психолога.

Лев

Цей тиждень для вас буде дуже схожим на казино. Спочатку вам може казково везти, але потім ви можете втратити все і відразу. Тому варто бути дуже акуратними в цей період часу. Це далеко не найкращий час для того, щоб ризикувати або робити те, що вимагає сміливості. Втілити мрію в реальність допоможе сила думки, впевненість в собі і правильна постановка цілей і завдань. Амбітним людям краще стримати свій запал і сфокусувати увагу на нагальних справах.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Діва

Саме цей тиждень буде дуже сприятливим для відпустки. Рекомендується відправитися в тривалу і далеку подорож, яке принесе вам багато радості і щастя.Особливо варто побоюватися перевтома, адже якщо не звертати на нього уваги, то можуть бути великі неприємності.

Терези

Цей тиждень, згідно з прогнозами, опиниться у владі спокійної, але не завжди творчої енергетики зірок. У деяких знаків можуть виникнути негаразди на тлі деструктивної поведінки небесних світил. Розібратися з проблемами вдасться всім, хто не буде залишати їх на потім і стане займатися ними відразу. Можливо, що починається період любовних баталій і пошуку другої половинки. Це прекрасний час для побачень, романтики, сімейних посиденьок, спільних справ. Ваги не відносяться до найчарівнішим Знакам Зодіаку, але вони володіють воістину потужною енергетикою, яка стане ще сильніше.

Скорпіон

Для Скорпіонів новий тиждень буде вдалим. Зірки вам прогнозують хороший результат від справ, які ви давно почали, але ніяк не могли завершити. Не бійтеся ризикувати. Якщо ви вийдете зі своєї зони комфорту, то зможете отримати все, що бажаєте.
Ймовірно, в середині тижня ви зустрінете багато цікавих особистостей, які в подальшому сприятимуть вашому саморозвитку. Також зірки радять по можливості провести тиждень з рідними людьми.
Вихідні проведіть спокійно. Відмовтеся від комп'ютера і телефону, вимкніть Інтернет і спробуйте трохи перезавантажитися. Такий діджитал-детокс допоможе вам повністю відпочити і з новими силами почати наступний тиждень.

Стрілець

Стрільці, вас чекає позитивна і гармонійна тиждень. Везіння буде супроводжувати при вирішенні особистих і фінансових питань. Тільки оточіть себе позитивними людьми і тримайтеся подалі від всяких заздрісних громадян. Середина тижня ідеальна для неформального спілкування з колегами — вибирайте затишне місце для посиденьок.
Астрологи радять ретельно перевіряти всі угоди, відкласти частину грошей і, головне, більше працювати. Зусилля Стрільців на цьому тижні обов'язково помітять, цілком ймовірно підвищення по службі або премія. На любовному фронті очікується цікаве знайомство, проте не варто покладати на нього занадто великих надій. Іноді бурхливі і яскраві романи прекрасні саме тим, що швидкоплинні.

Козоріг

Ви будете сповнені енергії і дуже ініціативні. Якщо працюєте в групі, станете в ній головним "двигуном прогресу" і заразите своїм ентузіазмом навіть Останнього ледаря. Що Вам буде даватися зі скрипом - це підпорядкування розпорядженням начальства. Намагайтеся в будь-якій ситуації зберігати максимум такту і дипломатичності. Вас щось не влаштовує у відносинах з партнером? Не варто замикатися в собі, почніть розмову, і непорозуміння швидко владнається.

Водолій

Відновлення душевного балансу і гармонії призводить до змін в реальності навколо вас. Проведіть внутрішню роботу над собою. Позбавтеся від почуття провини і комплексу жертви. Загляньте в минуле і виділіть з нього отримані уроки. Життя занадто коротке, щоб витрачати його на роботу, яку ви ненавидите, або на відносини, які роблять вас нещасним. Усвідомте, що вам більше до душі і позбудьтеся від бур'янів у Вашому Особистому саду. Скоро ви зрозумієте, що заслуговуєте більшого.

Риб

Астрологи кажуть, що на цьому тижні Рибам краще завершити всі важливі справи до вихідних. У плані любові, особливої романтики в цей чекати не доводиться. На це не буде настрою ні у самих риб ні у їхніх партнерів. Але мудрі зірки компенсують такий "застій" високою ймовірністю доленосного знайомства в кінці тижня — так що дивіться в обидва! У фінансовій сфері краще віддати перевагу стабільності і розміреним витратам — астрологи не рекомендують відхилятися від наміченого бюджету і купувати щось "надзвичайне". У плані здоров'я цей тиждень відзначена підвищеним ризиком травм, так що краще триматися подалі від екстремальних розваг і небезпечних місць. Також проведіть профілактику респіраторних захворювань.