Неурядова організація Amnesty International Ukraine поділилася в Facebook показовою історією домашнього насильства, яку задокументували в населеному пункті неподалік від лінії розмежування в Донецькій області.

Читайте Знай в Google News!

"Йду по доріжці, бачу, вона сидить на землі прямо, вагітна, коротка куртка, без шапки, без нічого. А він нишпорить навколо і кричить на неї: "Та що ти! Іди додому! Нічого не було!". Вона каже "Це мій чоловік мене побив ногами, я вагітна, на четвертому місяці". Я кажу: "Вставай, замерзнеш". А було близько нуля десь. А вона каже: "Не хочеться жити, навіщо все це. Нехай я замерзну і помру".

Він пішов, а вона так і залишилася сидіти. Вона сказала, що ці побиття були з самого початку (стосунків). І що він навіть якось зламав їй ніс. Вона каже, що він обзиває, принижує, а потім з ним спати. Я питаю: "Не хочеш його кинути?" А вона каже: "Я йшла, але повертаюся, тому що фінансово від нього залежу і люблю його".

Потім все-таки приїхала міліція. Хтось все ж викликав міліцію. Міліція її питає. Вона каже: "Я не буду писати, нічого все одно не працює. Все без толку, безкарно". Виявляється, коли він ніс їй поламав, вона заяву на нього написала. А потім їй з армії подзвонили і попросили, щоб вона заяву забрала, щоб його не ганьбити. Один із міліціонерів, який приїхав, навіть згадав, що він був на тому виїзді, коли її чоловік їй ніс поламав. Вона каже "Все заминається. Навіщо подавати заяву". І міліція так і поїхала, без заяви", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча "Все буде добре" розповіла свою історію домашнього насильства: "Скандали і моторошний страх".

Як повідомляв портал Знай.uа, киянам показали інструменти для "домашніх" тортур, бідні жінки: "Бив молотком, літали тарілки".

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна зізналася, як її принижував колишній чоловік: "Ти чим думала? Терпи".