Підприємець і відеоблогер Сергій Корнак вирішив проаналізувати бюджет України, який хочуть прийняти до кінця цього року. Він уточнив, що бюджет держави потрібно обов'язково виконувати, оскільки це дуже важливий документ у всьому світі.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"У нас, як завжди, ніхто не прагне виконати бюджет, як піде, так і піде. Бюджет можна завжди виправити, доповнити, поміняти і так далі. Раптом, якщо депутати не приймуть бюджет, тоді ми користуємося бюджетом 20-го року і будемо працювати по ньому. Страшного нічого немає", - уточнив відеоблогер.

Він підкреслив, що цей рік був важкий: коронавірус, падіння виробництва і так далі. Корнак розповів, що українські олігархи не вносять до загального бюджету ніяких грошей, підкресливши, що в бюджеті є тільки різного роду податки від українців.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Олігархи, які користуються Надра нашої країни, не платять туди ні копійки, ці 3-4% - це пограбування країни. У нас всі надходження до бюджету-податки на прибуток, акцизні податки, податки на імпортні товари. Наша держава, як кліщ, який сидить на шиї своїх людей і тільки душить податками, нічим не допомагаючи", - підкреслив Сергій Корнак.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

За словами блогера, діра нашої країни становитиме половину розміру всього бюджету. Корнак підкреслив, що країна збирає тільки податки, в Україні немає надходження від рентної плати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це чисте обдурювання, ми валимося в сильне піку, ми збираємо тільки податки. У нас немає надходження від рентної плати, яка в усьому світі є подушкою, підлога бюджету – це гарантована рентна плата від видобутку корисних копалин", - уточнив блогер.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак вважає, що локдаун зруйнує бізнес і знищить всю економіку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак розповів про те, як у Грузії борються з пандемією коронавірусної інфекції.

Також "Знай.ua" писав, що підприємець Сергій Корнак вважає, що необхідно розігнати український парламент.