Сьогодні ми з вами розберемося з тим, як можна зробити красиві і підтягнуті руки не тільки в тренажерному залі, але і в домашніх умовах.

Для жінок внутрішня сторона рук є однією з найбільш проблемних частин тіла. Через це представниці прекрасної статі і не носять влітку майки, топи або сукні з бретельками.

Читайте Знай в Google News!

Тому в цій статті були підібрані три найдієвіших способи по боротьбі з обвислій шкірою на руках. Спочатку слід зайнятися кардіотренуваннями, які є найкращим способом для спалювання тіла і приведення м'язів в тонус.

Гребний тренажер і розведення рук в сторони з гантелями (1-2 кг) добре справляється з обвислими руками. Слід робити 2-3 підходи по 15 разів. Ці вправи не тільки позитивно впливають на проблемні зони. Вони ще й значно допомагають зменшити руки в обсязі.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Далі слід виділити скандинавську ходьбу, яка особливо популярна серед наших літніх людей. Вона не тільки є безпечною, але і приносить приголомшливі результати. При цьому, потрібно правильно виконувати рухи, поєднуючи середній темп ходьби з різкими і активними рухами руками.

Жінки часто бувають впевнені в тому, що вправи для підкачки м'язiв зроблять з них бодібілдерів, але слід розуміти, що для таких результатів потрібно піднімати далеко не 2-3 кілограми і дотримуватися спортивної дієти. Але якщо взяти в руки невелику вагу, віджиматися або користуватися тренажерами для опрацювання зони рук — можна буде назавжди забути про проблеми з обвислій шкірою.

Потрібно придивитися до такої вправи, як планка. Воно найпростіше і ефективне для підкачки рук. Можна виконувати його щодня і починати з 20-30 секунд, збільшуючи на 5 з кожним днем. При цьому, потрібно відпочивати, якщо ви відчуваєте втому або якщо вам стало важко. Потрібно бути обережними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Тренька для інопланетян", - Аніта Луценко показала самі незвичайні вправи, спробуйте повторити

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських роздяглася до трусиків, щоб похвалитися фігурою мрії: "Худенька і тендітна"

Знай.ua писав, Аніта Луценко показала, як накачати Божественні сідниці за короткий час: всього 4 чудо-вправи