Юлія Мендель ненароком відкрила можливість коментувати її пости в Facebook і отримала "на горіхи" через своє фото зі стрічкою Russia Today.

Прессекретар Володимира Зеленського Юлія Мендель давно вже тримає закритими коментарі на своїй сторінці у Facebook. Але після останнього скандалу, який виник через фото Мендель у стрічці російських пропагандистів Russia Today, вона неочікувано для всіх відкрила можливість дописів на своїй сторінці.

Річ у тому, що Юлія вирішила оновити фото профілю і скоріш за все не помітила, що ця дія автоматично відкрила можливість коментувати.

І тут, як кажуть, понеслось.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Юлії Мендель пригадали стрічку з Russia Today та не тільки це. В коментарях оприлюднили й інші компроматні кадри прессекретаря Зеленського.

Зокрема, то й же Андрій Дзиндзя, який і виставив раніше скандальне фото Мендель з логотипом пропагандистів, тепер підлив ще олії у вогонь. Він знову оприлюднив цей кадрі та доповнив його ще одним знімком, на якому Юлія постала не в найкращому світлі - вона сидить у сукні з розрізами, широко розставивши ноги і з цигаркою в руках.

"Ця світлина більше пасує вашій суті. А ще ось ця", - підписав фото користувач.

"А де ленточка Russia Today?", - поцікавився інший дописувач.

"На всі айкоси"; "Вираз обличчя коли какнула в акаунт президента... Ви його хоч прив'язуйте коли не даєте (дозу), бо таку хрінь пише", - коментують фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мендель пояснила фото зі стрічкою Russia Today

Як повідомляв портал Знай.ua, речниця Зеленського Мендель замахала кулаками

Також Знай.ua писав, Юлія Мендель виклала фото, зроблене на борту військового гвинтокрила