Всього якихось 10 років тому ми відмінно почувалися без соціальних мереж. А сьогодні багато з них, особливо Instagram, це відмінний спосіб піднести себе в кращому світлі, похвалитися новим вбранням і яскравим проведенням часу, або... отримати штраф на сотні тисяч гривень.

Приблизно в такому еквіваленті довелося заплатити 22-річній британській студентці Керіс Енн Інгрем. Вона була оштрафована на 6.6 тисяч фунтів стерлінгів (це близько 243,5 тисяч гривень) за невинну на перший погляд фотографію, де відпочиває в ресторані. Дівчину звинуватили в порушенні карантинних заходів і правил самоізоляції, але ж в Об'єднаному Королівстві з цим дуже і дуже строго!

Повідомляється, що Інгрем приїхала на острів Джерсі в протоці Ла-Манш з британського Манчестера, щоб побачитися зі своєю сім'єю. Пізніше з'ясувалося, що у пасажира, з яким Керіс Енн сиділа поруч В літаку, виявили коронавірус Covid-19. Зі студенткою намагалися зв'язатися за домашньою адресою, щоб попередити її про небезпеку зараження, але безрезультатно.

У цей час Керіс розважалася, як хотіла. В цілому, вона знехтувала карантинними заходами чотири рази: їла в ресторані, ходила на шопінг, відвідувала друга, а також її не було вдома, коли представники влади приходили до неї з попередженням.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Днями Інгрем похвалилася в Instagram фотографією в ресторані El Tico в затоці Сент-Уен. Цей знімок був використаний як доказ порушення самоізоляції. Британка визнала себе винною. Їй виписали штраф у розмірі 6,6 тис. фунтів стерлінгів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Covid - 19 в Україні трохи послабив свої вірусні клешні

Як повідомляв портал "Знай.uа", МОЗ відповів на погрози локдауну в Україні після антирекордів

Також, "Знай.uа" писав, що Covid-19 в Україні йде в чорний антирекорд, 10 тисяч вже поруч