Відповідальний кіт на ім'я Елвуд відтепер офіційно найнятий на роботу: хвостатий має бейджик, який сигналізує, що перед вами не просто кіт - а охоронець.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британський таблоїд Metro.

Такий незвичний найм відбувся у австралійському місті Річмонд, де протягом цілого року маленький білий з рудими плямами кіт щодня приходив до двірця лікарні. Кіт сидів на парапеті або лягав, щоб приймати сонячні ванни. Працівники лікарні і пацієнти помітили кота і відзначили, що при будь-якій спробі контакту з ним, котик активно реагував: муркав і нявчав, давав себе почухати. Спершу працівники лікарні думали, що це звичайний вуличний кіт, проте з'ясувалося, що він має дім і люблячу родину, яка живе рівно навпроти будинку. Це ще більше розвеселило працівників лікарні, які зрозуміли, що котик ходить до них так, немов це його робоче місце.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Через деякий час Елвуда вирішили взяти в штат охоронцем. Котик, який охоче комунікує з людьми і має при цьому бейджик, ще більше захоплює працівників і відвідувачів лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вірний кіт повернувся до господарів, які його підло зрадили: "Сидів на порозі і плакав, як людина".

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Карпатах грибники натрапили на дуже завзятого захисника власній території. Маленьке оленятко старанно захищав власні кордони і буцався ще молодими ріжками.

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові на околиці міста на місцевому звалищі в районі Рогані було помічено навала лелек.