Український державний Ощадбанк виграв суд у Сбербанку Росії в суперечці за торгову марку. Розгляд резонансної справи тривав понад чотири роки.

Під час судового розгляду було проведено три експертизи та розглянуто понад 100 клопотань сторін, повідомляє прес-служба держбанку.

Читайте Знай в Google News!

Як зазначається, представники Сбербанку Росії намагалися переконати суд в тому, що реєстрація Ощадбанком торгової марки "СБЕРБАНК" на території України порушила права Сбербанку Росії.

У свою чергу Ощадбанк надав всі необхідні і допустимі докази на підтвердження необґрунтованості вимог позивача, відзначається в повідомленні.

"Нарешті закінчилася справа, яка тяглася чотири роки з безліччю експертиз, клопотань і відстрочок. Перемогу в цій справі не можна переоцінити, адже це важливий етап в історії захисту Ощадбанком своїх прав інтелектуальної власності в основній судовій справі, яка стосується заборони російському Сбербанку незаконно використовувати фірмове найменування "СБЕРБАНК" на території України. Це свідчення історично зареєстровано за Ощадбанком", - розповів голова правління Ощадбанком Андрій Пишний.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Єдиним законним власником торгової марки "СБЕРБАНК" на території України є Ощадбанк (свідоцтво №82116 від 10.09.2007), відзначають в прес-службі фінустанови.

Рішення апеляційної інстанції вже вступило в силу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нацбанк відсудив у Коломойського нерухомість на 100 мільйонів

Як повідомляв портал Знай.ua, ФБР ″трусить″ компаії Коломойського в США

Також Знай.ua писав, ПриватБанк без попередження "зажимає" гроші українців