Українець показав реалії, в яких живуть та працюють заробітчани у Данії. Відповідне відео з'явилося на сторінці foris.blog в Instagram. Досвідчені заробітчани пояснили, на що слід в першу чергу звертати увагу людям, які вирішили працювати закордоном.

"Моє перше інтерв'ю з Данії. В даному відео я та інші хлопці відповімо на деякі запитання про роботу в Данії. А також поділимося своїм досвідом. Відео було знято компанією @agrosuccess, за допомогою якої ми і потрапили на практику в Данію. Це перша частина, відповідно будуть і ще", - йдеться у повідомленні.

Заробітчани, скріншот: YouTube

Досвідчений заробітчанин дав поради українцям, які вперше вирішили їхати на роботу закордон. В першу чергу, він рекомендує добре вивчити англійську мову. Щоб легше було контактувати та спілкуватися закордоном, необхідно мати хороший рівень іноземної.

"Насправді, якщо ти вперше опинишся тут, то страшно. Що найстрашніше може тут трапитися? Я от хочу знайти той момент, якого всі бояться... Але Google карти та інтернет зараз є — ти не загубишся. Всім можна подзвонити — тебе знайдуть.", - діляться заробітчани.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Одна з дівчат пригадала свій досвід роботи у Чехії та зауважила, що це були найгірші заробітки для неї. "Тому що там до людей відносяться, як до рабів", - пояснила вона. І після роботи у Німеччині це особливо відчувалося. Загалом заробітчанка найбільше рекомендує Данію та Німеччину, які загалом дуже подібні по умовах та оплаті роботи.

Заробітчани у Данії, скріншот з відео

Щоправда, як відзначила дівчина, у Данії було все-таки менше робочих годин. Найгіршим заробітчани в Данії назвали те, що сюди не можна приїхати ще раз, якщо раніше побував на роботі. І якби була така можливість — вони б залишилися там. Щобільше, після хорошої роботи у Данії, в інших країнах відчувається сильний контраст не в кращу сторону.

Ще одним важливим нюансом є погода у Данії — тут дуже знадобиться непромокний одяг. Крім того, їздити частіше за все доведеться на велосипеді, тому наявність відповідного одягу є як ніколи актуальною. В іншому випадку доведеться частенько мокнути під дощем.

"Ти сюди їдеш на рік. І якщо хороша робота, то ти звикаєш до роботи і колективу. І тоді вкінці ти просто повертаєшся в Україну, розуміючи, що більше сюди не повернешся. Ти можеш тут знайти друзів з колективу. Привикнути до них, прив'язатися до людей", - ділиться дівчина.

Загалом заробітчани радять не боятися і ризикувати, однак добре вивчити фірму, на яку вони збираються працювати. Найкраще отримати відгуки тих, хто уже має такий досвід роботи. Данія ж вважається безпечною країною у плані того, що тобі не можуть не виплатити зарплату, оскільки це контролюється на законодавчому рівні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Польщі затримано колишнього голову "Укравтодору" Славоміра Новака. Про це повідомив прессекретар міністра-координатора спеціальних служб Польщі Станіслав Зарін. Новака підозрюють в корупції, управлінні організованою злочинною групою і відмиванні грошей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола II все не дає спокою Поклонській - "експрокурорка" змусила Дюжева з "Бригади" тужити за царем. Депутатка Державної Думи Російської Федерації і так званий колишній "прокурор" анексованого півострова Крим Наталія Поклонська виклала на своїй сторінці в Instagram запис вірша Сергія Бехтєєва "Молитва", в якому вкотре висловлює безмежний жаль з приводу розстрілу сім'ї Миколи II.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.