На Донбасі російські окупанти масово гинуть від передозування наркотиками, а також часто скоюють самогубство просто на очах інших бойовиків.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"У підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Не припиняються самогубства та дезертирство особового складу. Вживання алкоголю та наркотиків у них стає нормою, і їхні ватажки втрачають контроль над підлеглими.

Тільки на минулому тижні у окупантів було зафіксовано 4 смертельні випадки внаслідок передозування наркотиками, одна спроба самогубства та декілька залишень місць служби зі зброєю. Також у ворожих підрозділах постійно фіксуються випадки підриву особового складу на власних мінах", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Окрім цього, як наголошується, за даними розвідки незаконні збройні формування РФ знову мали втрати особового складу та техніки, нарвавшись на жорстку віддачу з боку українських героїв.

"За підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ за минулий тиждень з 6 по 12 липня склали: загиблі – 25 осіб; поранені та травмовані – 16 осіб; Окрім того, за минулий тиждень нашими воїнами знищено 6 одиниць ворожої техніки. Серед них, дві самохідні артилерійські установки, дві артилерійські гаубиці, бронеавтомобіль виробництва РФ "Тигр" та один армійський колісний позашляховик", - наголосили в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові прощаються із загиблим героєм - підірвався на міні шакалів Путіна, Галичина в сльозах

Як повідомляв Знай. ua, Путіна вже тіпає від Зеленського: "Обіцяв вирішити"

Також Знай. ua писав, Резніков спрогнозував повернення Донбасу: "Займе мінімум 25 років"