Президенти Володимир Зеленський та Володимир Путін звернулися до свого народу в День Перемоги, 9 травня. Їх посил виявився практично протилежним. Для порівняння видання "Настоящее время" опублікувало відео на сторінці в соціальній мережі Twitter.

Так, Путін читав свою промову з аркуша, а його слова повністю відповідали концепту агресивного "побєдобесія".

Зеленський ж виступав без підказок і закликав вшанувати пам'ять загиблих воїнів. До того ж, український лідер закликав громадян бути єдиними та пам'ятати про війну на Донбасі й Криму.

Володимир Зеленський, скріншот Twitter

У свою чергу, користувачі мережі почали бурхливо обговорювати звернення двох президентів. Також були деякі росіяни, яким не сподобалася промова Володимира Путіна.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Розумний президент скаже, що війною не можна пишатися і треба пам'ятати померлих на війні, як нещасних, кого змушували вбивати, і вселяли що треба вбивати. Путін так не сказав - Путін сказав як Гітлер", "27 000 000 поклали на вівтар перемоги. Пишаємося і святкуємо і можемо повторити. Якщо б 100 000 000 поклали - ще більше б пишалися і святкували? А всі інші країни кажуть - НІКОЛИ БІЛЬШЕ!", "Стіна у Путіна облупилася, мало того що новоділ так ще й сиплеться. Там від цього Вічного Вогню давно нічого не залишилося. Та й від Червоної Площі. Один муляж", "Перше, що кидається в очі, що наш Щирий Головний Патріот читає з папірця, ганьба!!!!А також ще, він хоче пісяти чи йому припікає? Що він межуется? Або снайпера боїться?", "Господи, а без папірця ніяк? Виглядає як непідготовлений до уроку школяр, який очей від конспекту відірвати не може", - прокоментували юзери.

Коментарі, скріншот Twitter

Коментарі, скріншот Twitter

Коментарі, скріншот Twitter

Коментарі, скріншот Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Москві на честь Дня Перемоги відбувся авиапарад.

Як повідомляв портал "Знай.ua", депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська привітала всіх з Днем Перемоги.

Також "Знай.ua" писав, що Німеччина подякувала Україні за звільнення від нацизму.