У понеділок, 13 січня, в Голосіївському районі Києва у ТРЦ Ocean Plaza прорвало тепломережу, через що проїжджу частину біля торгового центру залило окропом. Користувачі соцмереж публікують фотографії та відео з місця надзвичайної події.

Відомо, що адміністрація ТРЦ вже зайнялася евакуацією відвідувачів, які в паніці вибігають на вулицю, щоб не обшпарити окропом ноги. Крім того, рятувальники винесли на руках з приміщення 5 людей. Одна жінка отримала серйозні опіки ніг.

На опублікованих фотографіях і відео можна помітити, як водою затопило весь нульовий та перший поверх Ocean Plaza, а також "Ашан".

За попередньою інформацією, на вулиці утворилися дві ями, тріснув асфальт і постраждали автомобілі, які були припарковані біля ТРЦ. Зараз дорога перекрита, на місці працюють рятувальники, медики і поліція.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на даху однієї з багатоповерхівок помітили незвичайну прибудову. Замість величезної мансарди з шикарним видом тут побудували справжню церкву.

Як повідомляв портал Знай.uа у Деснянському районі Києва на вулиці Оноре де Бальзака, стався конфлікт зі стріляниною. В результаті постраждав киянин.

Також портал Знай.uа писав, що в одному з районів столиці сантехніки знайшли трьох мертвих чоловіків, які знаходилися в підвалі багатоповерхівки.