Якщо в Росії зчиняють істерику з приводу якихось подій в Україні, значить ми все робимо правильно. Про це заявила народний депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук в ефірі програми "Право на владу".

Президент України Володимир Зеленський виступаючи в ООН назвав Росію агресором. На путінських телеканалах відразу почалась істерика - там клянуть Зеленського на чому світ стоїть..

Шматочок цієї "Палати №6" – уривок із ефіру російського телебачення продемонстрували у програмі "Право на владу" у четвер, 26 вересня. Рейвах російські пропагандисти здійняли через те, що Володимио Зеленський продемонстрував в ООН кулю, якою був убитий Василь Сліпак на Донбасі.

"Росія біснується - значить ми все робимо правильно", - прокоментувала Ірина Верещук пропагандистський ефір.

"Емоції так званих російських журналістів красномовніші ніж навіть те, що вони говорять. Зрозуміло, що президент Зеленський продемонстрував світові, що ми будемо боротися за кожного нашого громадянина. І Василь Сліпак, який міг своїм красивим голосом чарувати весь світ, сьогодні лежить в землі. І ця куля, яка коштує 10 доларів може бути для кожного з нас. Це було дуже сильно, і я розумію, чому Росія так біснується. Ну, значить, ми все робимо правильно. Я вважаю, що це було правильним жестом", - заявила Ірина Верещук.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, Зеленський продемонстрував в ООН кулю, аналогічну тій, яка вбила Василя Сліпака.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський в ООН виголосив потужну промову

Також Знай.ua писав, жарт Зеленського про імпічмент розсмішив Трампа