Українська співачка MamaRika (Настя Кочетова) ошелешила прихильників, натякнувши на заміжжя. Про заручини вона говорила ще в минулому році, а тепер приміряла весільну сукню і змусила шанувальників думати, що вона вийшла заміж.

Світлини у білому вінчальному вбранні співачка опублікувала у своєму Instagram. В кадрі вона показується в білому платті і з весільним букетиком квітів. Ефектне татуювання на правій руці артистки додає образу шарму, користувачі у коментарях активно хвалять популярну співачку.

"Невже це сталося?" - загадково підписала вона знімки.

Як стало відомо згодом, ці кадри зробили в рамках проекту "Подіум", де учасники шоу шили вінчальні вбрання для зірок українського шоу-бізнесу. Для MamaRika відшили оригінальну сукню-трансформер з відстібним низом.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Ідея така: ми на пляжі, все вже сталося, ми з Сергієм – чоловік і дружина. Загалом, саме час починати танці. І тут я відстібаю спідницю і залишаюся в ретро-купальнику з топом, в якому сміливо можу стрибати в океан", - прокоментувала співачка.

Варто нагадати, що наречений співачки - український актор, капітан команди КВК "Одеські мансы" Сергій Середа. Закохані зустрічаються більше трьох років. Пара постійно з'являється на публіці разом і з радістю ділиться спільними знімками в мережі.

Про заручини закохані повідомили у січні 2018 року. MamaRika опублікувала фото, на якому зображена її рука з кільцем на безіменному пальці правої руки.