Кияни просять не підвищувати ціни на проїзд у громадському транспорті. Про це стало відомо з петиції на порталі Київської міської ради.

Жителі Києва просять міську владу не задовольняти прохання КП "Київпастранс" і КП "Київський метрополітен" про підвищення проїзду в транспорті до 20-25 гривень.

Кияни підкреслили, що КП "Київпастранс" і КП "Київський метрополітен" заявляють ЗМІ і меру столиці Віталію Кличку, що їм складно справлятися з роботою в пандемію. У зв'язку з цим підприємства наполягають на необхідності підвищення вартості проїзду в транспорті.

Разом з тим жителі Києва не задоволені, що підприємства не хочуть увійти в становище киян, які не можуть дозволити собі проїзд за підвищеними тарифами.

При цьому автор петиції додав, що мер Києва Віталій Кличко і депутати Київради регулярно сповіщають киян про закупівлю нового транспорту, тому підвищення тарифів з метою повідомлення рухомого складу КП "Київпастранс" і КП "Київський метрополітен" не доцільно.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Тому ми вимагаємо переглядати тарифи на наземний і підземний громадський транспорт до повної ліквідації пандемії коронавірусу і відновлення сприятливого фінансового стану киян.." - зазначено в публікації.

Петиція: petition.kyivcity.gov.ua
петиція: petition.kyivcity.gov.ua

Нагадаємо, що харків'янам влаштували холодний душ у тролейбусі під час дощу: "Не забудьте парасольку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", заборона на авто з ДВС в Україні: водіям дали всього десять років, щоб "пересісти" на електрокари

Також, "Знай.uа" писав, що гнила маршрутка-зомбі взяла в "полон" переляканих українців: "Хто це одоробло випустив?"