Жорсткий локдаун у Києві запровадили з 5 квітня як мінімум на два тижні - у цей час будуть зачинені дитячі садочки та школи, а транспорт переходить у режим спецперевезень.

Локдаун в Києві, фото Уніан

Однак, як виявилося, це ще може бути далеко не все - за інформацією ЗМІ, влада може ввести комендантську годину в Києві.

Подробиці повідомляє Telegram-канал "Киев Сейчас".

"Комендантську годину можуть ввести в Києві в найближчий тиждень слідом за локдауном в столиці в ЗМІ заговорили і про можливе введення комендантської години. У Києві можуть заборонити виходити на вулицю після 22: 00. З цього приводу Верховна Рада може зібратися у вівторок, 6 квітня. Відзначимо, що це поки лише припущення і домисли. В Україні за весь час пандемії її в жодному регіоні не вводили комендантську годину", - наголошують журналісти.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У Києві можуть запровадити комендантську годину, Киев Сейчас

Однак поки що ця інформація не підтверджена і скоріш за все, такі заходи залишать на крайній випадок, якщо локдаун не дасть позитивної динаміки у епідемологічній ситуації столиці.

Нагадаємо, київська влада запровадила жорсткий локдаун у столиці - з 5 квітня зачиняються дитячі садочки та початкові школи, а транспорт переходить в режим спецперевезень.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.