В Русанівському каналі рятувальники знайшли тіло чоловіка.

Про це повідомляє "Вечірній Київ".

Попри постійні попередження рятувальників кияни продовжують порушувати елементарні правила поведінки на воді. Особливо це стосується купання у водоймах напідпитку.


Черговий нещасний випадок стався в районі вулиці Ентузіастів, 9. Як повідомили в Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій чоловік перепливав Русанівський канал та потонув.

Київські водолази знайшли тіло чоловіка 20-ти метрах від берега на чотирьохметровій глибині. За попередньою інформацією, чоловік був напідпитку.

Нагадаємо, що 16-річна дівчинка-підліток покінчила життя самогубством після того, як в соціальній фотосети Instagram опублікувала опитування, в якому запитала у "друзів" і підписників, чи вона повинна померти. Тільки уявіть цей жах, 69% користувачів проголосували "за" самогубство дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, мешканка Херсона Ганна Пікуш на своїй сторінці в соціальній мережі заявила, що "на території поліклініки ім. Тропіних, у недобудованій багатоповерхівці знайшли два тіла (хлопець і дівчинка)". Вона зазначила, що, за словами співробітників лікарні, молодь любить робити там селфі.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що 12-річний зацепер залишився калікою на все життя - за екстремальне захоплення хлопець поплатився ногою. На ж/д станції "Лозова" у Харківській області хлопчик спробував зачепитися за рухомий потяг, проте у нього не вийшло адекватно розрахувати власні сили.