У Києві зі всіх будівель гіпермаркетів "Ашан" та супермаркетів АТБ евакуюють людей. Повідомлення про замінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців.

У вівторок, 22 травня, в Києві з будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів АТБ евакуювали персонал і відвідувачів. Вхід в приміщення закритий. Всередину нікого не впускають, а на місці чергують співробітники екстрених служб.

Така НС пов'язана з повідомленням про замінування, яке прийшло близько 18:35, повідомляє "Інформатор" з посиланням на ГСЧС.

Які саме з супермаркетів і гіпермаркетів замінували, не повідомили. До моменту прибуття співробітників поліції і рятувальників, охорона вивела відвідувачів всіх магазинів на вулицю. Входи в "Ашани" і "АТБ" закриті. На місці чергують рятувальники, медики та правоохоронці.

Скільки часу протриває такий магазинний колапс – невідомо. Адже щоб відновити роботу супермаркетів, вибухотехнікам доведеться обстежити кожне приміщення.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Крім того, користувачі соцмереж також повідомляють про "замінування" столичного пологового будинку №3 на вулиці Василя Кучера.

Нагадаємо, у Києві п'яний нацгвардієць замінував ігрові автомати

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

Також Знай.ua писав,у Львові підкинули вибухівку в авто відомого бізнесмена