В українській столиці у Дарницькому районі в парку "Позняки" встановили вельми цікаву скульптуру. Її оформлено у вигляді молодого модника, який тримається за дерево.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

"Наш "Піжон" – франтовата молода людина, яка бажає виділитися з сірої маси, і можна помітити, що смак у нього є. Він одягнувся помітно, яскраво і все це для того, щоб звернути на себе неоднозначні погляди", – розповіли місцеві активісти.

Яскравий хлопець стоїть біля деревця з букетом квітів, немов чекаючи на своє кохання. Комунальники сподіваються, що скульптура сподобається киянам і гостям міста і стане одним з його символів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто нагадати, що група ізраїльських археологів під час розкопок в місті Давида біля самого підніжжя Храмової гори натрапила на унікальне зображення популярного древнього божества, яке раніше ніколи не зустрічалося на території Єрусалиму і всього Юдейського нагір'я. Про це повідомляє видання The Jerusalem Post. Дане зображення являє собою уламок глиняної посудини із зображенням людського обличчя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що маленьке, але дуже мальовниче містечко Бучач розташувалося у самому серці Тернопільщини. Завдяки своїм архітектурним шедеврам і багатій історії воно прославилося далеко за межами України. Мало хто знає, що тут жив і творив видатний скульптор Георг Пінзель, який створив скульптури головного вівтаря костелу в Бучачі і Святого Юрія на Святоюрському соборі у Львові.

Нагадаємо, страшні речі, які археологи витягли з боліт: побачене пробирає до тремтіння.

Як повідомляв Знай.uа українець підкорив міжнародний конкурс одним знімком: просто неймовірно.

Також Знай.uа писав, у Бекхема відняло мову при вигляді свого пам'ятника: це якесь знущання.