В Україні громадськість вже не перший рік стурбована так званими "екстрималами", які в пошуках нових відчуттів або за простою дурістю "чіпляються" за громадський транспорт і катаються на ньому з вітерцем.

Зацеперы

У соціальних мережах щодня публікуються все нові й нові відео, на яких відображені чергові "подвиги" зацеперів. Якщо дорослі люди вирішують таким чином провести вільний час — це їх вибір, і місце їм або на змаганнях RedBull, або в психіатричній клініці, або у відділенні поліції.

Проблема різко набуває інших фарб, якщо таким дозвіллям займаються неповнолітні, які під хвилею мережевого ажіотажу рвуться щось довести. Часто такі поїздки закінчуються трагедіями, і після вже нічого виправляти і нікого перевиховувати.

Зацеперы

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Ситуацію зняли очевидці інциденту:

Так, подібний випадок стався на Караваєвих дачах, де група підлітків намагалася виїхати верхи на електричці. Але їм завадив дорослий чоловік, який проходив повз. На жаль перехожий застосував рукоприкладство до одного з хлопців і серйозно "вичитав" всю групу хлопчаків. Невідомо, як би вчинили б на його місці Ви або хтось інший. З приводу ситуації пропонуємо нашим читачам висловитися в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 12-річний зацепер залишився калікою на все життя — за екстремальне захоплення хлопець поплатився ногою. Інцидент стався ввечері суботи, 13 квітня, на ж/д станції "Лозова" що в Харківській області. Хлопчик спробував зачепитися за рухомий потяг, проте у нього не вийшло адекватно розрахувати власні сили.

Нагадаємо, бабушка-зацепер прославилася на всю Україну: скорився навіть трамвай.

Як повідомляв Знай.uа "Виходь, тварь конч**а": українка потрапила в тролейбус борзості, поїздка в садок закінчилася бійкою.

Також Знай.uа писав, жахлива трагедія на Харківщині: поїзд перемолов українця на частини.