На території студентського містечка Києво-Могилянської академії спалахнув гучний скандал між комендантом та спудеями, які проживають у гуртожитку.

Про це Знай.ua дізнався від самих студентів.

Окрім того, подробицями скандалу та фото поділилися очевидці у Facebook.

За словами студентів, комендант буквально увірвався до кімнати і почав викидати речі у вікно, аргументуючи це тим, що "вони погано лежать".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Мені теж не дуже сподобалось, коли викинули мій посуд", "У моєї сусідки теж викидали речі, хоча у неї в кімнаті завжди прибрано", - додають інші жителі гуртожитку.

"Ось так адміністрація найбільшого гуртожитку Національний університет "Києво-Могилянська академія" вирішує питання з речима студентів, які не відповідають їхньому уявленню про порядок у гуртожитку. І це - далеко не перший їхній "косяк". Кілька місяців тому з вікна викинули диван, який також не подобався адміністрації. Якщо поговорити зі студентами, які проживають на Троєщині, підтверджень неадекватності адміністрації гуртожитку знайдеться безліч. То може досить будувати в гуртожитку провідного університету совкову казарму з ненормальними наглядачами?!", - скаржаться студенти.

Варто додати, що коментарів з боку адмінстрації поки що немає. А постраждалі студенти у цей час обурюються та збирають речі, які комендант пустив у "вільний політ" з вікна.

Нагадаємо, у педагогічному університеті імені Драгоманова працює деканом Алла Зернецька, яка доводиться сестрою дружині кандидата в президенти Петра Порошенка, Марині.

Петро Порошенко

І, якщо вірити повідомленню з Telegram-каналу "ХК", то всі аудиторії ВНЗ завалені листівками з "чорнухою" на головного опонента Порошенка - Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, незабаром в Україні почнуть відраховувати студентів коледжів та технікумів.

Також Знай.ua писав про те, що у орендованій квартирі в Харкові знайшли тіла двох дівчат-іноземок, їм було 20 і 22 років.