У мережі набирає популярність відео, на якому відображено порятунок екстремала в столиці України. Як стало відомо, київські рятувальники зняли з електричної опори чоловіка, який стрибнув з парашутом з будинку.

Все почалося з того, що у вівторок, 19 березня о 22:34 у столичну Службу порятунку 101 від правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що в Дніпровському районі столиці, на Харківському шосе, 19-А, на подвір'ї 33-поверхового житлового будинку на електроопорі знаходиться людина.

Місце приземлення

На місце події негайно прибули рятувальники 5-ї державної пожежорятувальної частини. Як виявилося, чоловік у гонитві за гострими відчуттями стрибнув з парашутом з багатоповерхівки, однак не розрахував з траєкторією і зачепився за електричну опору. За допомогою драбини рятувальники зняли чоловіка зі стовпа, який, на щастя, пошкоджень не отримав.

З цього приводу ГУ ДСНС України в м. Києві написало звернення: "Шановні кияни та гості столиці, будь ласка, не нехтуйте правилами безпеки життєдіяльності і бережіть себе. Пам'ятайте, що необдумані вчинки і екстремальні переваги можуть коштувати вам життя".

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що керівник "Укрзалізниці" Євген Кравцов заявив, що починаючи з липня поточного року розпочнеться масштабна реконструкція столичної Вокзальній площі. Він зазначив, що до наданого проекту ще будуть внесені певні зміни, проте головні контури майбутньої реконструкції можна побачити вже в даний час.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столиці нашої країни минулого тижня комунальники перевезли 19 автомобілів порушників правил дорожнього руху на спеціальний майданчик. Всі транспортні засоби були тимчасово затримані патрульними поліцейськими. Такі масові заходи були проведені в рамках співпраці КП "Центр організації дорожнього руху" та Управління патрульної поліції.

Також "Знай.uа" писав, що в Шевченківському районі столиці на перехресті вулиць Олени Теліги та Дорогожицької стався масштабний дорожній інцидент, в якому взяла участь маршрутка і три легковика. В результаті жахливої аварії в лікарню госпіталізовані чотири людини, одна з них перебуває у важкому стані.